Innerglow – gezonde smoothies aan je deur

Wil jij zooooo graag gezond ontbijten maar lukt het je maar niet door tijdsgebrek? Of mis je geregeld een gezonde lunch omdat je vastzit in een vergadering of op de baan? Dan is er een oplossing voor jou: de innerglow smoothies. En ze worden ook nog eens gewoon aan je voordeur geleverd!  To good to be true? Nee hoor.

Het idee

Angéline (35jaar) wilde in haar drukke professionele- en familieleven toch graag voedzaam eten. En dat is een uitdaging, dat weten we allemaal. Ze begon daarom 5 jaar geleden met het invriezen van haar eigen smoothies (op zondag) om deze dan in de  drukke week boven te halen wanneer nodig. Van daaruit ontstond het idee achter Innerglow.

Het concept

Het concept is eenvoudig maar vernieuwend: je krijg thuis je heerlijke smoothie bekers in bevroren toestand geleverd. Je haalt de avond voor je drukke dag de beker uit je diepvries, voegt wat melk toe, mixt de inhoud 30 seconden, deksel er op, rietje er in en klaar!

De samenstelling

Ik bekeek de samenstelling van de smoothies met mijn kritische nutritionisten-oog en ze zijn absoluut door de strenge selectie criteria geraakt. Top! Smoothies zijn namelijk zeker niet altijd zo gezond. Alles hangt af van de samenstelling. Hoe dat nu weer juist zit lees je in deze post  over  maaltijdshakes.

21981549_10154726230571631_1885733446_o
De Innerglow smoothies zitten vol complexe koolhydraten, eiwitten, voedingsvezel en gezonde vetten. Alles wat je lichaam nodig heeft om elke dag genoeg energie te halen uit een maaltijd. Door het hoge gehalte aan voedingsvezel zijn ze goed dik, wat voor een goede verzadiging zorgt . Je kan uren verder zonder honger! Ze bevatten daarnaast ook geen overload aan calorieën, ook geschikt voor wie wat wil vermageren dus. Het grootste deel van de ingrediënten dragen trouwens het bio-label, voor de liefhebbers. En ze zijn vrij van bewaarmiddelen. Ze worden namelijk bewaard door ze in te vriezen en dan zijn andere bewaarmiddelen (zoals al die rare E-nummers) niet nodig. Tot slot bevat enkel de avoaddiction wei-eiwitten en zijn dus alle andere smoothies helemaal vegan. Meng ze (om ze vegan te houden) dan natuurlijk wel met een plantaardige melk!

De smaken

Ik proefde heel wat verschillende exemplaren en ze zijn stuk voor stuk heerlijk. Mijn persoonlijk voorkeur gaat naar de avocaddiction, maca loco en strawesome. Alleen al van de verschillende kleurtjes word ik enorm vrolijk! Maar oordeel zeker zelf, je kan namelijk een proefbox bestellen via deze link.

21981712_10154726230551631_684413064_o

Er zit trouwens sinds vorige week ook een soep in het gamma, ook deze zit boordevol voedzame ingrediënten!

De service

Angeline heeft aan alles gedacht en daardoor is zelfs de service helemaal top.

  • Je kan bij je bestelling bijvoorbeeld meteen enkele bussen plantaardige melk vragen, handig voor wie geen tijd heeft om naar de winkel te lopen.
  • Je kan èxact kiezen welke smaken je in je box wilt, handig voor wie lekker kieskeurig is.
  • De box wordt èxact geleverd wanneer het jou best uitkomt, handig voor wie liever geen hele dag tijd verliest om op een box zit te wachten.
  • Je kan tot 3 dagen voor je levering de smaken nog veranderen, handig voor wie soms niet zo goed weet wat-ie wil.
  • Je kan je abonnement pauzeren of stopzetten wanneer jij wil, handig voor wie soms gewoon plots op avontuur wilt vertrekken.

En last  but not least: je krijgt super enthousiaste mails, een mooi boekje en fantastisch mooie (en handige) bekers bij je bestelling. De hele ervaring is  compleet!

Zin om zelf  Innerglow in huis te halen?

Bestellen  kan via deze link  . Kies voor 8, 12 of 20 cups per maand en stel je eigen box samen.  Ik hoor graag wat je ervan vindt, let me know!

Waarom deze blog?

Je zou kunnen denken dat ik betaald word om dit soort blogs te schrijven. I wish! Zo werkt het dus niet (voor mij). Nee hoor, ik zag de smoothies online en Angéline stelde vriendelijk voor dat ik een box zou testen. Na 1 smoothie was ik al fan en dus deel ik deze tip graag met jullie. Een goed product verkoopt duidelijk zichzelf!